Έχετε απορίες? Έχουμε τις απαντήσεις.

Βρείτε λύσεις για κάποιες από τις πιθανές ανάγκες και τυχόν μικρά προβλήματα

Γνωσιακή Βάση

Γιατί να επιλέξω την iWiFi ως το πάροχό μου για το Internet

To iWiFi.gr είναι εναλλακτικός πάροχος διαδικτύου βασισμένος σε τεχνολογίες τελευταίας γενιάς με σκοπό να σας παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet. Για να σας εξασφαλίσουμε χαμηλές τιμές και υψηλές ταχύτητες, δεν σας υποχρεώνουμε να αποκτήσετε επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. τηλεφωνία, τηλεοπτικά πακέτα) τις οποίες πιθανά να μην έχετε ανάγκη.

Τι Υπηρεσίες προσφέρει η iWiFi

Η iWiFi προσφέρει ‘Σταθερή Ασύρματη Σύνδεση Internet’ , το οποίο σημαίνει ότι η σύνδεση παρέχεται σε σταθερό σημείο, συνήθως στο Σπίτι ή την Επιχείρησή σας.

Η Υπηρεσία σας χρησιμοποιεί ασύρματη σύνδεση. Μπορώ να τη χρησιμοποιώ σε ολόκληρη τη περιοχή κάλυψης της iWiFi;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας μέσα στη περιοχή κάλυψης του ασύρματου Modem – Router σας στο Σπίτι ή στην Επιχείρησή σας.

Είναι η Υπηρεσία σας Δορυφορικό Internet;

Όχι. Παρόλο που η εταιρία μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό παρόμοιο με των παρόχων Δορυφορικού Internet, χρησιμοποιούμε επίγειους σταθμούς εκπομπής οι οποίοι μας επιτρέπουν τη βέλτιστη ταχύτητα απόκρισης του δικτύου μας.

Παρέχετε κάποιο λογαριασμό e-mail μαζί με την υπηρεσία σας;

Δεν παρέχουμε υπηρεσίες λογαριασμών e-mail. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιον Δωρεάν πάροχο λογαριασμών e-mail όπως GMail, iMail ή Yahoo. Σε αυτή τη περίπτωση εάν προχωρήσετε σε αλλαγή παρόχου δεν θα είστε υποχρεωμένοι να μεταφέρετε τους λογαριασμούς, τα email σας και να ενημερώσετε όλες σας τις επαφές για την αλλαγή αυτή.

© 2020 iwifi internet service provider. All rights reserved.