Σας καλωσορίζουμε στη Νέα ιστοσελίδα του iWiFi.gr

2098489

Σας καλωσορίζουμε στη Νέα ιστοσελίδα του iWiFi.gr

0 comments

Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα του iWiFi.gr είναι πλέον διαθέσιμη. Σχεδιασμένη με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων ανάπτυξης δικτυακών ιστοτόπων, η νέα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από λιτή δομή και σύγχρονη αισθητική, σε συνδυασμό με απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Πέραν της πλήρους εικαστικής αλλαγής, ο επισκέπτης μπορεί να πλοήγηθεί στις επιμέρους επιλογές της νέας ιστοσελίδας και να πληροφορηθεί για το σύνολο των προϊόντων μας, να ενημερωθεί για το πλήθος των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε, να ανατρέξει στις τελευταίες εταιρικές εξελίξεις και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το υλικό της νέας ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συνεχώς, προσθέτοντας καθημερινά νέες πληροφορίες, ώστε να παραμένει πλήρως ενημερωμένο καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών της νέας ιστοσελίδας.

Η νέα, ανανεωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα του iWiFi.gr σηματοδοτεί την προσήλωση της εταιρίας στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των παροχών της, στο σύνολο των συνεργατών και των πελατών της.